GRATIS VERZENDEN VANAF €75,- 
UNIEK EN PERSOONLIJK
LEVERTIJD 5 - 7 WERKDAGEN 

Mijn Team

Ik ben ZZP'er, maar zonder de hulp van mijn ouders en zus kan ik mijn droom om te groeien niet bereiken!

Amarins

Eigenaar

Buiten schooltijd doe ik, naast paardrijden, afspreken met vriendinnen en spelen met mijn hondje, bijna alles zelf. Bij grote bestellingen krijg ik hulp van de mensen uit mijn team. Dingen waar ik geen verstand van heb besteed ik  graag aan ze uit.

Bianca

Manusje van alles

Mijn moeder doet vanalles, van de financiële administratie, de klantenservice onder schooltijd tot de inkoop. Maar ook de kwaliteitscontrole voordat iets de deur uit gaat. Als grafisch vormgever helpt ze mij ook met complexe bestanden.

Hans-Peter

De man van de centen

Mijn vader is vooral de man van de centen. Maar weet je dat hij soms ook hele goede ideeën heeft? Hij is volledig door mij ingewerkt waardoor hij regelmatig meehelpt in de drukkerij. Met hem spar ik ook graag over nieuwe dingen.

Solange

Extra handjes

Mijn zus heb ik nodig als ik het druk heb. Zij is een eerste klas peller, bedrukker, inpakker, bedenker van nieuwe ontwerpen en content. Maar je komt haar ook tegen als verkoopster wanneer ik met een stand op festiviteiten sta.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Mijn klantenservice is bereikbaar van ma-vrij tussen 9.00 en 12.00 uur. Groetjes AmarinsB