GRATIS VEREZENDEN VANAF €75,- 
UNIEK EN PERSOONLIJK
LEVERTIJD 5 - 7 WERKDAGEN 

Ruilen & retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren binnen 14 dagen, tenzij dit gepersonaliseerd is! Na deze melding heeft u nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. De retourkosten zijn voor de klant. Voor gepersonaliseerde producten gelden onderstaande voorwaarden. 

Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour.
De producten die gepersonaliseerd worden kunnen we helaas niet retour nemen. Hiermee worden de producten bedoeld die bedrukt worden met naam of andere op maat gemaakte tekst of logo's. Mocht er sprake zijn van een drukfout of productiefout, dan dient er binnen 30 dagen na ontvangst hier contact over opgenomen te worden. Wanneer het inderdaad een drukfout of productiefout is, dan zal ik het product opnieuw produceren. Na 30 dagen kan ik helaas niets meer voor je doen. Check dus altijd je bestelling bij ontvangst!

Stappenplan retourneren:
1. ​Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 
2. Stuur een mail naar info@amarinsb.nl en geef aan welk product en waarom je wilt retourneren.  
3. Na akkoord ontvang je van ons een retourformulier.
4. Verpak de artikelen en zorg dat het retourformulier erbij zit.
5. Schrijf het retouradres op de verpakking:
AmarinsB
t.a.v afdeling retouren
Zevenhuizerstraat 96 
3828 BG  HOOGLAND
6. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of pakketservice, zoals DHL of PostNL. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening.
7. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.  

Bij het terugsturen van de volledige bestelling krijg je het volledige bedrag teruggestort, inclusief de verzendkosten en exclusief retourkosten. Bij het terugsturen van een deel van de bestelling worden uitsluitend de artikelen vergoed.

Samengevat:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan AmarinsB geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@amarinsb.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Mijn klantenservice is bereikbaar van ma-vrij tussen 9.00 en 12.00 uur. Groetjes AmarinsB