GRATIS VEREZENDEN VANAF €75,- 
UNIEK EN PERSOONLIJK
LEVERTIJD 5 - 7 WERKDAGEN 

Borduren van textiel en accessoires

Eigen Ontwerp en Logo Borduren op kleding en meer!

Ben je op zoek naar een unieke manier om je kleding en accessoires te personaliseren? Zoek niet verder! Bij AmarinsB ben je aan het juiste adres voor hoogwaardig borduurwerk. Of het nu gaat om bedrijfskleding, gepersonaliseerde cadeaus of gewoon een speciaal item voor jezelf, wij maken het mogelijk.

Wil je graag je eigen ontwerp of bedrijfslogo laten borduren? Mijn team van ervaren borduurspecialisten staat klaar om jouw creatieve visie tot leven te brengen op een breed scala aan kledingstukken en accessoires. Of het nu gaat om een handdoek met naam borduren, hoodie, cap, sweater, softshell jas, servet, tas of T-shirt, wij zorgen ervoor dat jouw ontwerp met de hoogste precisie wordt geborduurd. Zo krijgt je kleding een professionele uitstraling die de aandacht trekt.

Bedrijfskleding Borduren

Bedrijfskleding is een belangrijk onderdeel van je zakelijke uitstraling. Bij AmarinsB begrijpen we het belang van een uniforme en professionele uitstraling voor je medewerkers. Daarom bieden we de service om bedrijfskleding te borduren met jouw logo of bedrijfsnaam. Dit zorgt niet alleen voor eenheid binnen je team, maar het geeft ook een professionele indruk aan klanten en partners.

Duurzaamheid

Borduurwerk geeft niet alleen een exclusieve uitstraling. Het is ook heel erg duurzaam omdat het wasecht, slijtvast en chemisch te reinigen is!

Borduren is mogelijk op textiel vanaf 180 g/m2.

Digitalisatie

Om uw logo of afbeelding om te zetten in een bestand, welke door de borduurmachine gelezen kan worden, zal deze gedigitaliseerd moeten worden. Dit is een vrij arbeidsintensief proces waarvoor we, afhankelijk van de grootte, eenmalig kosten rekenen. Eenmaal gemaakt, blijft deze borduurkaart in ons eigen bestand en zult u deze kosten bij een volgende opdracht niet meer hoeven te maken.

Voor tekst geborduurd met een standaard Google of Adobe lettertype/font worden geen digitalisatie kosten berekend. 

Wat kost borduren?

Om een eerlijke prijs te berekenen voor een borduring wordt er gerekend naar het aantal steken. Dit vinden wij eerlijker dan een berekening naar de maat van het logo, aangezien het ene logo meer gevuld is en dus meer steken bevat dan het andere. 

Ter indicatie:
Een logo van 10x10 cm met een dekking van 70% heeft gemiddeld 19.500 steken.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Mijn klantenservice is bereikbaar van ma-vrij tussen 9.00 en 12.00 uur. Groetjes AmarinsB