Veelgestelde vragen

1. Kan ik een bestelling als kadootje naar een ander versturen?
Ja dit kan! Wanneer je tijdens je bestelling aangeeft in het opmerkingenveld voor wie het is en een persoonlijke boodschap toevoegt, dan zorg ik ervoor dat diegene een ingepakt cadeautje ontvangt namens jou. 

2. Hoe worden de producten verpakt?
De meeste producten worden verpakt en verzonden in een brievenbusdoos. Als je meerdere producten koopt dan worden de producten verzonden als pakketpost en verpakt in een doos. 

3. Hoe worden de verzendkosten berekend?
Ik werk met vaste verpakkings- en verzendkosten. Verzending met een brievenbusdoos kost €5,00 en een pakket €7,50. Voor een brievenbuspakket hoef je niet thuis te blijven want het word afgeleverd in je brievenbus. Bij zowel een brievenbusdoos als een pakket ontvang je een Track & Trace code. 

4. Wat is de levertijd van mijn bestelling? 
Alles over de levertijd staat hier

5. Doe je aan samenwerken? 
Ik sta altijd open voor een samenwerking. Bij interesse verzoek ik je een bericht te sturen via het contactformulier. 

6. Ik heb een klacht, wat moet ik doen? 
Het kan weleens voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@amarinsb.nl. Wij zullen dan samen op zoek gaan naar een oplossing. Is de oplossing voor u niet bevredigend dan verwijzen wij u naar het Europees Online Platform voor geschilbeslechting.

7. Zijn de shirts alleen in het zwart verkrijgbaar?
De shirts zijn standaard zwart maar ieder kwartaal is er ook één andere kleur leverbaar.

8. Kan ik mijn bestelling ook ophalen?
Het is mogelijk om je bestelling op te halen. Je moet dan wel vooraf je bestelling plaatsen en betalen. Na ontvangst van je bestelling en betaling verzamelen we de artikelen of bestellen deze bij de fabrikant(en). Zodra je bestelling klaar ligt om af te halen dan ontvang je van ons een e-mail. Voor het afhalen van je bestelling kun je een afspraak maken via het telefoonnummer in de e-mail. Een afspraak is nodig omdat er niet altijd iemand aanwezig is en om te voorkomen dat meerdere mensen tegelijk komen afhalen.

9. Waarom zie ik BruisFM staan als ik betaald heb via iDeal?
Dit komt omdat de iDeal betalingen lopen via het bedrijf van mijn vader. Als minderjarige kan ik mij namelijk wel inschrijven bij de KVK maar ik kan nergens een zakelijke bankrekening openen om gebruik te maken van iDeal. Een privérekening is niet toegestaan bij een payment service provider. Op deze manier kun jij toch via iDeal betalen en heb ik minder administratie. BruisFM is dus het bedrijf van mijn vader.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Mijn klantenservice is bereikbaar van ma-vrij tussen 9.00 en 12.00 uur. Groetjes AmarinsB

Let op!

Om de prijzen zo laag mogelijk te houden zijn de levertijden veranderd!

Bestel vóór donderdag 12.00 uur 
en de week er na wordt het 
op dinsdag verzonden.


Afhalen is ook vanaf dinsdag mogelijk.

Spoedbestellingen zijn mogelijk maar houdt dan rekening met extra kosten.