Ruilen & retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan voorkomen dat je toch niet tevreden bent, dat is jammer, maar het is geen enkel probleem om je product te retourneren binnen 14 dagen. De retourkosten zijn voor de klant. Voor gepersonaliseerde producten gelden andere voorwaarden. 

Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour.
De producten die gepersonaliseerd worden kunnen we helaas niet retour nemen. Hiermee worden de producten bedoeld die bedrukt worden met naam of andere op maat gemaakte tekst. Mocht er sprake zijn van een drukfout of productiefout, dan dient er binnen 30 dagen na ontvangst hier contact over opgenomen te worden. Binnen de 30 dagen zullen we het product opnieuw produceren. Na 30 dagen kunnen we helaas niets meer voor je doen. Check dus altijd je bestelling bij ontvangst!

Stappenplan retourneren:
1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
- Het artikel dient onbeschadigd te zijn.
- Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden.
2. Stuur een mail naar info@amarinsb.nl en geef aan welk product en waarom je wilt retourneren.  
3. Na akkoord ontvang je van ons een retourformulier.
4. Verpak de artikelen en zorg dat het retourformulier erbij zit.
5. Schrijf het retouradres op de verpakking:
AmarinsB
t.a.v afdeling retouren
Zevenhuizerstraat 96 
3828 BG  HOOGLAND
6. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of pakketservice, zoals DHL of PostNL. De kosten van de retourzending zijn voor je eigen rekening.
7. Zodra je retour door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.  

Bij het terugsturen van de volledige bestelling krijg je het volledige bedrag teruggestort, inclusief de verzendkosten en exclusief retourkosten. Bij het terugsturen van een deel van de bestelling worden uitsluitend de artikelen vergoed.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Mijn klantenservice is bereikbaar van ma-vrij tussen 9.00 en 12.00 uur. Groetjes AmarinsB