Disclaimer

De website www.amarinsb.nl en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van AmarinsB. Wij vinden het niet leuk als je afbeeldingen of teksten uit onze website kopieert. Het is daarom niet toegestaan om content van de website www.amarinsb.nl te vermenigvuldigen en/of openbaar te maken zonder voorafgaande toestemming. Dus wees geen copycat!

Commercieel gebruik van onderdelen van deze website is verboden, tenzij je schriftelijke toestemming van AmarinsB hebt verkregen.
Alle teksten vallen onder het auteursrecht en mogen niet gekopieerd worden.
Alle afbeeldingen en productbeschrijvingen vallen onder het Copyright© van AmarinsB en mogen niet overgenomen worden.

Wij hebben deze site voor jou gemaakt. AmarinsB draagt er dan ook zorg voor om de inhoud van de website regelmatig bij te werken of toevoegingen hieraan te maken. Hoewel wij hier veel tijd in steken, bestaat er een mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of onvolledig is. AmarinsB is niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden inhoud. Wij behouden ons tevens het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

AmarinsB is niet aansprakelijk voor schade toegebracht door de website of voortvloeiend uit het gebruik van de website.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Mijn klantenservice is bereikbaar van ma-vrij tussen 9.00 en 12.00 uur. Groetjes AmarinsB