Betaling

Wanneer u iets besteld via de webshop kunt u het meteen betalen via iDeal. Dat is wel zo veilig voor ons allemaal.

Voor bestellingen met een oplage van meer dan 5 stuks per item of bedrijven, kan in overleg een factuur worden verzonden.

Levering

VERZENDTIJD

Al onze bestellingen worden handmatig gemaakt en bedrukt. Dit kost tijd, hierdoor is onze verzendtijd 7 werkdagen. Tenzij anders aangegeven bij het product zelf (zie productinformatie). Onze werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je hier een bevestigingsmail van met een Track & Trace code. De bestellingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Zodra wij na onze verzendtijd de bestelling aan DHL leveren, hebben wij helaas geen invloed meer op de levertijd. Momenteel is het bij DHL extreem druk en duren bezorgingen soms erg lang. Houdt hier rekening mee! 

De klantenservice is iedere werkdag, via Whatsapp, bereikbaar van 09:00 tot 12:00 uur. De rest van de tijd gebruiken wij om bestellingen te maken. Wij doen onze uiterste best om je e-mail of bericht binnen 24 uur te beantwoorden. Let op: in het weekend zijn wij gesloten; het duurt dan dus langer voordat je een bericht van ons ontvangt! 

VERZENDEN

De bestellingen worden vanuit Nederland verstuurd. Het product word verzonden in een brievenbusdoos. Het standaard tarief voor brievenbuspost met Track & Trace code is €5,00. Bij het bestellen van meerdere artikelen of artikelen die niet in een brievenbusdoos verzonden kunnen worden geldt een tarief van €7,50 voor pakketpost met Track & Trace code binnen Nederland.

AFHALEN

Het is mogelijk om je bestelling op te halen. Je moet dan wel vooraf je bestelling plaatsen en betalen. Na ontvangst van je bestelling en betaling verzamelen we de artikelen of bestellen deze bij de fabrikant(en). Zodra je bestelling klaar ligt om af te halen dan ontvang je van ons een e-mail. Voor het afhalen van je bestelling kun je een afspraak maken via het telefoonnummer in de e-mail. Een afspraak is nodig omdat er niet altijd iemand aanwezig is en om te voorkomen dat meerdere mensen tegelijk komen afhalen.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Mijn klantenservice is bereikbaar van ma-vrij tussen 9.00 en 12.00 uur. Groetjes AmarinsB

Let op!

Om de prijzen zo laag mogelijk te houden zijn de levertijden veranderd!

Bestel vóór donderdag 12.00 uur 
en de week er na wordt het 
op dinsdag verzonden.


Afhalen is ook vanaf dinsdag mogelijk.

Spoedbestellingen zijn mogelijk maar houdt dan rekening met extra kosten.