carwrappen

Mijn eigen bedrijfsauto!

Geloof het of niet maar ik heb mijn eigen bedrijfsauto!

Op 24 maart 2022 ben ik naar de Print & Sign beurs geweest in Gorinchem. Samen met mijn moeder. We hebben daar heel veel mensen ontmoet maar ook een ontzettend aardige én goede carwrapper: Michael Muller!

Hij is echt zo ontzettend lief want hij heeft mij toen aangeboden om mij de basis van carwrappen te leren. Hij kwam hiervoor helemaal naar mij toe, vanuit verweggistan. Mijn moeder had een overdekte, verwarmde, garage geregeld. Maar toen we aan de slag gingen, bleek het toch maar 15 graden en dat is eigenlijk te koud om te wrappen. Dus de verwarming ging 2 graden hoger en zo konden we toch nog aan de slag. Het oefenobject was de auto van mijn moeder.

Poetsen, poetsen, poetsen…

Mijn moeder had haar auto wel gewassen maar ondanks dat moet je hem dan toch heel goed schoonmaken dus eerst ging ik poetsen, poetsen en poetsen.

Daarna kreeg ik steeds uitleg en moest ik oefenen, oefenen, oefenen. Zo werd de motorkap eerst zwart en kreeg hij daarna weer een andere kleur.

Maar de kleur die hij uiteindelijk kreeg is toch wel heel erg gaaf. Een soort van multicolor die vanuit iedere hoek weer een andere kleur laat zien.

Hierop komen nu nog mijn logo’s in het wit. De achterklep van de auto en het onderste randje van de deuren ga ik zelf nog wrappen met dezelfde kleur zodat de auto een mooier geheel wordt. Maar zo heb ik mooi op mijn 12e een echte bedrijfsauto!

Ik vind het echt super tof dat Michael dit met mij heeft gedaan. Hij is echt een topper. Super bedankt!

Als bedankje had ik een hoodie voor hem gemaakt met de tekst “Ik pak je helemaal in. #carwrapper”. Gelukkig houdt hij van woordgrapjes.


Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn? Mijn klantenservice is bereikbaar van ma-vrij tussen 9.00 en 12.00 uur. Groetjes AmarinsB